Image

Duschenhet 201-I


Duschenhet för inbyggnad och förblandat vatten med handdusch. Öppnar under förinställd tid och stänger sedan automatiskt. Möjlighet finns att stoppa i förtid genom att trycka på knappen ytterligare en gång. En tryckknapp startar handduschen, den andra takduschen. Består av: 2xPiezoelektrisk tryckknapp (touch), 2xmagnetventil, elektronikbox, samt T-koppling. Temperatursensor finns som option.

Specifikationer


  • Flöde vid 1,5 bar, max 18 l/min (begränsas av duschhuvud till 9 l/min)
  • Flödes tid 1-3600 sek, justerbart.
  • Min tryck 1.5 bar
  • Max tryck 10 Bar
  • Anslutningar: Utvändig rörgänga ¾”
  • IP 68
  • 24 VDC (separat matning eller via busskabel)
  • Kan anslutas till A3000 Open systemet

Beskrivningstext


ACSS Duschenhet 201-I för inbyggnad och förblandat vatten med handdusch. 2 x Piezoelektrisk knapp, 2 x magnetventil, elektronikbox, samt T-koppling. Slang och duschhandtag.
Art. nr 24281.207.009

Artikel/Varianter


Artikelnummer: 24281.207.009
RSK:

Denna produkt kan kopplas till system A3000 Open som är ett modernt (3:de generationens) system för styrning av tappställen i publik miljö. Dusch, tvättställ, urinal eller toalett.
Systemet byggs ihop med ett busskabelsystem (en 4-ledad kabel), där varje tappställe har sin egen styrning i form av en elektronikmodul. Den styr tappställets funktion, och är bara beroende av ström, vilket gör systemet mycket driftsäkert.
Styrning och övervakning via en webbläsare, eller med uppkoppling till överordnat styrsystem via Modbus, eller Bacnet, som tillbehör. Det finns också 4 potentialfria ingångar och 4 utgångar som kan programmeras för önskade funktioner. Tex Rengöringsavstängning, hetvattenspolning, summalarm mm.
Centralenheten, ECC2, har också fått en realtidsklocka med möjlighet att lägga upp tidkanaler för alla möjliga funktioner, tex hygienspolning, rengöringsavstängning, ändrade funktioner (tex avstängning av handdusch vissa tider).
Varje tappställe kan förses med temperatursensor för att spara upp emot 90% av vatten och energiåtgången vid hetvattenspolning.
Kontakta oss gärna om ni saknar någon information eller om ni behöver råd och tips, eller hjälp med beskrivningstexter!